Over ons

Johan Hamerpagt:
eigenaar en Register Vinoloog

Op 1 januari 2017 ben ik gestart met Jovino Import met als doel om van mijn hobby mijn werk te maken. Met een rugzak vol kennis en ervaring die ik heb opgedaan in diverse bedrijven gecombineerd met diverse (wijn) opleidingen ging ik aan de slag. 

Elke dag ben ik op zoek naar de mooiste en meest unieke wijnen uit heel Europa. Om deze aan te kunnen bieden aan mijn zakelijke klanten met de beste prijs-kwaliteitverhouding is een uitdaging die ik graag aan ga. 

Naast het bezoeken van klanten in heel Nederland, hou ik me ook graag bezig met het bezoeken van wijnbeurzen en wijnhuizen in Europa, waarbij ik constant blijf proeven en selecteren. De focus ligt hierbij niet op de grote wijnbedrijven, maar juist bij de kleinere wijnboeren en coöperaties. Ieder met hun unieke smaken en stijlen, en vaak met hun eigen verhaal.

Over Jovino Import

Jovino Import richt zich op eigen wijnimport uit de traditionele wijnlanden; Italië, Spanje, Frankrijk, Portugal, Duitsland en Oostenrijk. Met verschillende wijnhuizen en een mooi assortiment aan wijnen alleen beschikbaar voor de beste speciaalzaken in heel Nederland. 

Een passie hebben wij voor bijzondere wijnflessen met een opvallende look, private label en concepten. Naast het adviseren, ondersteunen we je graag met wijnproeverijen en denken we graag mee met de winkelinrichting om een nóg beter resultaat te behalen. 

Onze wijnen zijn uitsluitend beschikbaar voor de speciaalzaken met een fysieke winkel in heel Nederland. Een mooi assortiment, die zelfstandige ondernemers een uitstekend rendement en exclusiviteit bieden. 

Wijn importeren en verkopen is een boeiende, maar ook tijdrovende zaak. Maar tevreden vaste klanten en consumenten die genieten van de kwaliteit van Jovino Import is voor ons het mooiste wat er is. PROOST!