Wijnsoort
Land
Wijnhuis
Ons assortiment

Ontdek ons bijzondere assortiment met de mooiste wijnen

#2000
Roble
Medium rood-La Mancha Spanje
Kersenrode kleur, rijp fruit en bessen met een vleugje zoethout. Elegant en vol. De wijn is complex, vlezig en goed gestructureerd. De nasmaak is intens.
#2001
Crianza
Medium rood-La Mancha Spanje
12 maanden eikenhout en dit wordt aangeduid met Crianza. Kersenrood en oranje kleurige tinten afkomstig van de rijping. Complex, zwart fruit, zoethout en de nasmaak is intens. Het hout is goed geïntegreerd kortom een wijn met karakter
#2002
Seleccion
Medium wit-La Mancha Spanje
Vol, vetje en toch fris. Bloemengeuren die later plaatsmaken voor frisse fruitige aroma's van groen fruit en vanille. In de mond is de wijn intens en levendig en zorgt voor een perfecte balans.
#2013
Elle en Lui Wit
Wit-Languedoc - Roussillon Frankrijk
De smaak zet vol, rond en evenwichtig in. Aroma`s van perzik, peer, mineralen en citrus. De zacht droge afdronk blijft lang aan houden.
#2017
Les Initiés Rosé
Rosé-Languedoc - Roussillon Frankrijk
Veel fruit, aardbeien en frambozen, mooie zuren en een fijne lengte.
#2018
Les Initiés Wit
Wit-Languedoc - Roussillon Frankrijk
Aroma's van abrikoos, appel, verse amandel met een vleugje exotisch fruit en fijne minerale tonen. Mooi vet gehemelte in evenwicht gehouden door een frisheid met een lange afdronk.
#2026
Pezenas
Vol rood-Languedoc Frankrijk
Deze cuvee wordt 12 maanden gerijpt in Franse eikenhout. De wijn is complex en heeft een ronde smaak met tonen van zwarte bes, zoethout, verfijnde tannines.
#2027
Caramany
Vol rood-Languedoc Frankrijk
Een zuiver en complex bouquet met tonen van donker fruit en vanille. Door 12 maanden rijping op Frans eiken is de smaak complex, expressief met rijke tannines.
#2039
Insigna de Saz Brut Nature
Bubbels-La Mancha Spanje
Een verfijnde mousse van wit fruit en laurier. Breed en lekker, met een aangename frisheid van de bubbels.
#2053
Delaplace
Bubbels-Champagne Frankrijk
Goudgele kleur met een fijne en levendige mousse. Zowel soepel als fruitig, verfijnd, zacht en romig, ontstaan door de 3 jarige rijping op Lie. Het exotische fruit wordt ondersteund door veel frisheid.
#2054
Delaplace magnum
Bubbels-Champagne Frankrijk
Goudgele kleur met een fijne en levendige mousse. Zowel soepel als fruitig, verfijnd, zacht en romig, ontstaan door de 3-jarige rijping op Lie. Het exotische fruit wordt ondersteund door veel frisheid.
#2055
Millésime 2012
Bubbels-Champagne Frankrijk
Een gele kleur met gouden reflectie. Rijke geur, vol, getoast brood. Vol, fruit, getoast broad, honing.