Jovino Exclusive

Exclusief verkrijgbaar bij Jovino Import

Gusto mondo;
smaak van de wereld

Leer proeven als een professional

Gustomondo (smaak van de wereld) is ontstaan vanuit de gedachte dat de (wijn) smaken uit de hele wereld voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Smaak is voor iedereen heel persoonlijk. Ontdek daarom de wijnen van de verschillende Gustomondo boxen om je eigen smaak te ontdekken. Gebruik de box tijdens het borrelen met vrienden, als origineel cadeau of relatiegeschenk. Probeer nu de wijnen van Gustomondo die je anders nooit zal proeven!

Hoe werkt het?

De Gustomondo wijnboxen bevatten een flyer met uitgebreide informatie over de wijn(en) en een uitgebreid proefnotitie stappenplan die jezelf kunt invullen. Zo leer je gemakkelijk hoe je zelf wijn kunt proeven als een echte vinoloog. Het Gustomondo display bij jou in de winkel? Vraag naar de voordelen van het nieuwste wijnconcept van Nederland en stuur een mail naar info@jovino.nl.

Lemoncello

Lemoncello, Meloncello en Pistacello; Italiaanse verfrissing

Jovino Exclusives

Kaas; De perfecte wijnen bij élke kaas

Als je de Selección rode & witte kwaliteitswijnen van KAAS proeft, is er geen twijfel meer over mogelijk. Deze wijnen vormen een perfect paar met elke soort kaas. Of het nu om gerijpte harde of zachte romige kazen gaat: KAAS brengt een harmonie aan smaak en beleving.

IBERICA SPIRIT

Ambachtelijke chips en wijn; een smaakvolle beleving!

De combinatie van ambachtelijke Ibérica Spirit chips met onze wijnen zorgt voor een smaakvolle beleving. Of het nu om rode wijn, rosé, witte wijn of bubbels gaat, Jovino heeft er dé perfecte chips match bij van het temperamentvolle Spaanse merk Ibérica Spirit.

Jovino Exclusives

Private Labels

Unieke concepten en wijnen met private labels creëren; daar zijn we trots op! Hiermee zet je de eerste stap in het lanceren van je eigen merk en breng je een nieuw en uniek product op de markt. Voordelen hiervan zijn dat je in kan spelen op het gat in de markt, je eigen product veilig stelt en dat je naamsbekendheid kunt genereren.

Start hier jouw eigen merk
Blijf op de hoogte

Jovino magazine

Twee keer per jaar brengen we het digitale Jovino Magazine uit.
Hierin is het volledige assortiment van Jovino Import te vinden.

Schrijf je in