Gustomondo

Ondek de wijnkenner in jezelf!


In iedereen schuilt een wijnkenner.
Je hoeft geen wijndiploma te hebben om een glas wijn te drinken. Wijn is voor iedereen. De wereld om je heen maak je zelf door de vele taboes en regels van de wijnwereld los te laten en gewoon puur je eigen smaak te ontdekken. Want daar gaat het om pure authentieke smaken en wat jij graag drinkt. Om het kiezen makkelijk te maken hebben we de wijnen ingedeeld in handige smaakprofielen. Ondek het zelf!

 

Gustomondo


Gustomondo (smaak van de wereld) is ontstaan vanuit de gedachte dat de (wijn) smaken uit de gehele wereld voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Smaak is voor iedereen heel persoonlijk. Ondek daarom de wijnen van de verschillende Gustomondo boxen om je eigen smaak te ondekken. Borrelen met vrienden, als origineel cadeau of relatiegeschenk. Probeer nu de wijnen van Gustomondo die je anders nooit zal proeven!

 

De Gustomondo wijnbox


De Gustomondo wijnboxen bevatten een flyer met uitgebreide informatie over de wijn(en) en een uitgebreide proefnotitie stappenplan die jezelf kunt invullen en je leert gemakkelijk hoe jezelf professioneel kunt proeven. Het Gustomondo display bij u in de winkel? Vraag naar de voordelen van het nieuwste wijnconcept van Nederland. Stuur een mail naar info@jovino.nl