De beste druiven Tinta Roriz, Jaen, Toringa Nacional en Alfrocheiro zijn eerst geselecteerd en de gisting vond plaats in roestvrijstalen tanks gedurende 10 dagen bij een temperatuur van ( 24 - 26 ºC ) om de primaire fruitige aroma's te behouden. Elegant, zacht en fluwelig met aroma's van zwarte bessen.
Caves Campelo
Cork
Steak van de BBQ
6 bottles
14 %
750 ml.
Tinta Roriz, Jaen, Toringa Nacional en Alfrocheiro
14 - 16
1 - 5 jaar
Een zacht, fruitige smaak met tonen van zwarte bessen. Gemaakt van de inheemse druiven Tinta Roriz en de Touriga Franca.
Een zacht, fruitige smaak met tonen van wit fruit. Gemaakt van de inheemse druiven Antão Vaz en de Arinto.
Deze mooi volle witte wijn is gemaakt van inheemse geselecteerde druiven: Encruzado, Bical and Malvasia Fina. Met een gecontroleerde gistingstemperatuur eerst in roestvrijstalen vaten en vervolgend met 30% op eikenhouten vaten gerijpt om aan de uiteindelijke blend wat meer structuur te geven.